UIMAHARJUN TAPAHTUMAKALENTERI - TAPAHTUMA KUULUMISIA 2015
Klikkaamalla haluamaasi linkkiä saat kokonaisuuden esille
   
23.5.2015 Siivous sempalot Siivous Sempalot

Siivoussempalot 23.5.2015 Uimaharjun torilla

Taajaman siivous alkoi yhdeksän maissa aamulla. Parikymmentä innokasta siivoojaa saapui työnjakoon ja ryhmät jalkautuivat jokainen omaan ilmansuuntaansa tienvarsia siivoamaan. Jari Tahvanainen jakoi jätesäkit ja raivasi täydet jätesäkit pois teiden varsilta. Paikalle järjestetty metallinkeräyskontti oli ahkerassa käytössä. Todella hienoa että ihmiset olivat siivonneet varastojaan!

Pikkuhiljaa paikalle alkoi saapua myös kirpputorimyyjiä Kolin puutarhan myyntiauton lisäksi. Kukkien myyjät olivatkin iloisia, kun torilla oli muitakin myyjiä heidän lisäkseen. Vuokko ja Jaakko möivät kahviossaan mm. herkullisia sämpylöitä, suolaisia ja makeita piiraita, karjalanpiirakoita, pullaa, kahvia, mehua, limpparia ja karkkia.

Kyläläiset möivät tavaroitaan suoraan autosta, peräkärristä, pöydiltä ja viltin päältä maasta. Ja myytävänä oli kaikenlaista tavaraa, esimerkiksi

- huonekaluja

- lamppuja

- vaatteita, kenkiä, laukkuja

- leluja

- puutöitä

- kosmetiikkaa

- kirjoja

- kodintekstiilejä ja kodinkoneita

ym ym...

Ilma oli aurinkoinen, mutta välillä tuuli puhalsi niin, että myyjien vaaterekit kaatuilivat ja esiintymis- ja makkaranpaistoteltat meinasivat lentää taivaan tuuliin. Lopulta purimme teltat pois jatkaen toripäivää taivasalla.

Elävästä musiikista vastasivat hanuristi Raimo Hassinen ja tyttöduo Ludu & Salla.

Lapsille oli pomppulinna ja se olikin kovassa käytössä koko ajan. Taajamayhdistys jakoi lapsille pussukat, joissa oli rantapallo, nalle-avaimenperä ja kynä.

Puhdas Oy antoi vinkkejä keittiö- ja puutarhajätteiden kompostointiin, sekä rakennusjätteiden ja kodin jätteiden kierrätykseen.

Uimaharjun Taajamayhdistys jakoi 10 vuotis -synttäreidensä kunniaksi makkarat ja mehua kaikille. Jari Tahvanainen tarjosi puolestaan siivoustalkoolaisille kahvit ja kahvileivän Vuokon ja Jaakon kahviosta.

Uimaharjun Taajamayhdistys ry kiittää kaikkia Siivoussempaloissa mukana olleita!Takaisin sivun alkuun